banner3

Historie

For mere end 40 år siden, helt nøjagtigt d. 31. marts 1976, startede Ole Larsen, søn af vognmand Lejf Larsen Hasle, under beskedne forhold i Hasle.

Han begyndte med at køre papir for Averhoff og senere hen brød for Schulstad. En stor del af bilerne er i dag stadig beskæftiget med netop disse transporter.

itempp4
På grund af pladsproblemer og fokus på miljøet, flyttede firmaet i 1990 til Sintrupvej i det nye industrikvarter i Brabrand. Herfra havde Ole Larsen Transport sin daglige gang i ca. 10 år før pladsen endnu engang blev for trang. I efteråret 1999 blev der bygget et helt nyt domicil med værksted, vaskehal, lager og kontor på Dalgårdsvej 7 i Brabrand. Disse lokaler er løbende blevet udvidet og omkringliggende arealer inddraget til brug for virksomhedens fortsatte ekspansion.

itempp5

I dag satses der kraftigt på køletransporter af fødevarer herunder især frugt og grønt samt mejeriprodukter. Det har derfor været nødvendigt at udvide de eksisterende lagerfaciliteter med et større kølelager, ligesom der er investeret i et tilstødende lagerhotel på 6000 kvm.

Ole Larsen Transport indviede i starten af 2008 et nyt kølelager i Vejle tæt ved DTC. Placeringen er ikke tilfældig udvalgt, da firmaet har brug for køle og omlæsningsfaciliteter i trekantsområdet grundet stadig stigende vækst. Ligesom virksomhedens andre lagerfaciliteter er der lagt vægt på tilgængelighed og hurtig adgang til motorvejsnettet og resten af Danmark.

itempp6

August 2008 overtog Ole Larsen Transport aktiviteterne i Palle Pagh Transport. Overtagelsen var begrundet med et øget fokus på frugt og grønt markedet og udvidelse af distributionsnettet. Med overtagelsen fulgte lagerfaciliteter i Odense og Valby, bevirkende at Ole Larsen Transport i dag besidder lagerfaciliteter 5 steder i Danmark.

I 2016 udvidede vi med lagerbygning i Odense.

 

sidebarpic1

Egenkontrol

Vi lægger megen vægt på vores egenkontrol, og har udviklet vores egen procedure for temperaturkontrollerede transporter med ubrudt kølekæde.

Vi har temperaturlogging i alle køtetrailere, og temperaturmålingerne er tilgængelige remote fra kontoret i real time.

Smiley ordning
Se de seneste kontrolrapporter her:

SmE gr 300

Disponent til rådighed 24 timer i døgnet.

Hos Ole Larsen Transport holder vi hjulene kørende 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Derfor stiller vi også en disponent til rådighed 24 timer i døgnet.